One creole,
endless styles
Med våra creoler som bas tillsammans med ett eller flera hängen så finns det ingen gräns för hur många unika Set-kombinationer du kan skapa. Ett Double set ger dig fyra möjliga kombinationer från ett par örhängen. Gillar du som oss att matcha, mixa och skapa de perfekta kombinationerna för alla typer av tillfällen så kommer du älska att hitta din egna stil för dagen, kvällen eller festligheter. Oändliga stilar till trots är det du som vet allra bäst vilken stil som passar dig bäst men här kommer ändå några tips och råd som kan hjälpa dig att hitta den perfekta kombination beroende på dag, mood och tillfälle.
Börja med Creolen

Om hänget är pricken över i:et så är creolen i:et med stort utropstecken efter. Creolen är basen på varje örhänge från oss, ”en ring att härska över dem alla” om du så vill. Härifrån adderar du hänget eller de hängen som du önskar dagen till ära. Creolerna är även en riktigt hit på egen hand och vissa dagar får alla hängen stanna hemma. Välj mellan eleganta creoler i sterling silver, guld eller varför inte toppa med svarta safirer från vår Rebel Collection.

Ett eller två hängen?

Våra hängen är designade för att passa alldeles fantastiskt på egen hand eller i en kombination med ett annat hänge. Välj ett eller två par hängen - kombinera två för att skapa ett Double set, eller ett hänge för ett elegant Single set. Varje dag är en dag med nya möjligheter och kombinationer och vi är övertygade om att du snabbt kommer hitta dina favoriter beroende på tillfälle eller festlighet.

Mixa & blanda material

Vem var det som berättade för dig att man inte kan mixa och blanda olika metaller i ett smycke? Oavsett vem det var så håller vi inte med och hurrar för alla som mixar och blandar precis som man känner för. Ett Double set med mixade metaller skapar en träffsäker elegans. Perfekt för tillfällena du inte kan bestämma dig för om det är en dag med guldkant eller silver linings.

Dela din look på
#rebelsuzie

Skaffa looken

instagram feed image 0
instagram feed image 1
instagram feed image 2
instagram feed image 3

Visa fler

Join us, and we can rule the galaxy together.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% på din första order och var först med att ta del av senaste nytt, specialerbjudanden, events och mycket mer.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev, accepterar du vår integeritetspolicy.