Material & Smyckesvård
I vår filosofi för att skapa smycken av högsta kvalitet står vi fast vid att ingenting annat än de bästa är tillräckligt bra. Därför arbetar vi enbart med ädla och äkta material av högsta kvalitet för ett långvarigt resultat. Våra smycken är skapade för att följa dig en lång tid framåt, livet ut om du så önskar, och som man brukar säga så behöver det vi älskar vårdas med kärlek. Här nedan följer info om material och hur dessa vårdas allra bäst.
Ädelmetaller

Vi använder 925 Sterling Silver, en legering av 92,5% rent silver och 7,5% koppar för att förbättra hållbarhet och livslängd. Våra silversmycken är rhodiumpläterade vilket ger extra glans och skydd. Våra smycken av guld är gjorda med guld vermeil. Med en kärna av silver och en tjock plätering av 18K guld kommer den att förbli vacker och hållbar.

Vård av ädelmetaller:

Skydda ädelmetallerna från direktkontakt vatten såsom att duscha eller bada, detsamma gäller vid applicering av kemikalier som hårspray eller parfym m.m. Förvara alltid i originalförpackningen för att minimera exponering för luft och oxidation. Skulle ädelmetallerna mot förmodan oxidera, använd då en silver polish för att återställa den glansiga färgen.

Pärlor

Pärlor är ett av naturens vackraste skapelser och mest eleganta material att pryda smycken med. Pärlor måste man behandla kärleksfullt och med omsorg för att bevara deras elegans. Vi använder uteslutande odlade sötvattenspärlor, handplockade som anses vara den mest hållbara pärla.

Vård av pärlor:

Pärlor har tillräckligt med glans på egen hand och föredrar att hållas på avstånd från applicering av kosmetika och parfymer. De är känsliga på ytan och riskerar att repas mot vasa objekt så var extra försiktig med dina skinande pärlor.

Ädelstenar

Alla våra ädelstenar är äkta mineraler och skapades av den allra första och största rebellen, Moder jord. De är noggrant utvalda för sin enastående skönhet och färg, alla våra smycken som innehåller en ädelsten är handgjorda.

Vård av ädelstenar:

Även om äkta ädelstenar från naturen är stenhårda och tåliga, var snäll och försiktig mot dem. Undvik att lägga dem på ytor risk för repor finns - “even a gem can break from living too large” . Inga kemikalier behövs för att hålla den glänsande, tvätta endast med varmt tvålvatten och en mjuk tandborste.

Dela din look på
#rebelsuzie

Skaffa looken

instagram feed image 0
instagram feed image 1
instagram feed image 2
instagram feed image 3

Visa fler

Join us, and we can rule the galaxy together.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% på din första order och var först med att ta del av senaste nytt, specialerbjudanden, events och mycket mer.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev, accepterar du vår integeritetspolicy.